SOS duguláselhárítás

Sos duguláselhárító gyorsszolgálatunk egész évben áll rendelkezésre, napi 24 órában fogadjuk hívását.  Ha már kialakult a dugulás, ne várjon túl sokat az elhárítással, mielőtt még nagyobb baj keletkezne. Megkeresése után a lehető legrövidebb időn belül érkezünk a telefonon leegyeztetett helyszínre és haladéktalanul megkezdjük a hiba feltérképezését és annak elhárítását.
Több mint egy évtizede foglalkozunk már Sos duguláselhárítással, csatornatisztítással és a duguláshoz kapcsolódóan mindenféle megelőző és karbantartó tevékenységgel.

Amikor a szennyvíz nem folyik le, ne adj’ Isten visszafolyik és megjelenik a fürdőszobában, wc-ben, kertben, tudjuk, hogy az első reakció a bosszúság, kétségbeesés. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött és az sos duguláselhárítás során végzett számtalan elhárítás alkalmával szerzett tapasztalat mondatja velünk: Csak semmi pánik, itt vagyunk! Miután feltérképeztük a problémát, behatároltuk a dugulást akár a lakáson belül, akár kívül legyen
az, minden olyan esetet megoldunk, amit más már lehetetlennek tart. A legmodernebb kamerás duguláselhárító gépparkkal (WOMA) állunk rendelkezésre, hogy se minket, se önt ne érje meglepetés.

Duguláselhárítás azonnal autó
Az a célunk, hogy minél kevesebb gondot okozva, minél hamarabb elvégezzük a duguláselhárítást, ne növeljük tovább az amúgy is kellemetlen helyzetet. Sajnos a kemény víz néhol akár több milliméter vastag, érdes vízkőréteget képez a csatorna falán, amiben aztán megtapadnak a szennyvízben található szilárd részek. Így beszűkítve a lefolyó keresztmetszetét, amely így az idők folyamán duguláshoz vezet. Ilyen esetben mindig a Woma duguláselhárító, tisztító gépet hívjuk segítségül. A WOMA gép a csőhálózatban nagy nyomással (120-200 bar) lövelli a vizet maga előtt, minden útjába kerülő szennyeződést kimosva onnan. Ez sajnos otthoni, házilagos módszerekkel nem kivitelezhető, mindenképpen duguláselhárító szakember segítsége szükséges.

SOS duguláselhárítás szolgáltatásunk

Abban az esetben, ha a lefolyóban összegyűlt hajszálak, vagy a padló összefolyóban felgyülemlett mosószer maradékok okozzák a bajt, könnyebb dolgunk van, de a kitisztítás után, mindig célszerű átmosni is a rendszert.  Az esetek nagy részében falbontás nélkül dolgozunk. Viszont ha a csatorna vagy a lefolyórendszer meghibásodása, törése vagy a helytelen kiépítése miatt már komolyabb javításra szorul a hálózat, akkor is rendelkezésre állunk. Célszerűbb egyszer szétbontani a  csatornarendszert, mintsem kéthetente kihívni az sos duguláselhárítás szakembereit. Azonban ilyen bontások alkalmával is igyekszünk a lehető legkörültekintőbben eljárni és a leggyorsabban végezni, szem előtt tartva a költséghatékonyságot. Ilyenkor a munka olyan, mintha a miénket csinálnánk otthon, mert tudjuk egy jól, gyorsan, tisztán elvégzett munka kiváló ajánlólevél a
jövőt illetően. Ha bármilyen kezdődő vagy már kialakult problémát észlel a lefolyórendszerével kapcsolatban, vagy csak megelőző karbantartást szeretne végeztetni, hogy ne legyen probléma, keressen minket.

SOS duguláselhárítás szolgáltatásunk magában foglalja a wc, zuhanytálca, konyhai mosogató, bidé, piszoár, kád vagy a fürdőszobai padlóösszefolyó kitisztítását. Valamint a lakások, társasházak, lakóparkok strang vezetékeinek bármilyen típusú duguláselhárítását, karbantartását Budapest vonzáskörzetében és Pest megyében. Garanciával, gyorsan, tisztán, költséghatékonyan.

Bármilyen házban, épületben, társasházban, középületben, bárhol ahol van csatornavezeték számíthatnak az SOS duguláselhárítás szakembereire.