Étterem duguláselhárítás

Az éttermekben, közintézményekben a dugulás igen gyakori esemény. A nagy forgalom miatt ellenőrizhetetlen mi kerül be a csatornába, akár a wc-kben, akár a konyhai lefolyókban.

A konyhában elsősorban a lefolyók elzsírosodása az elsőszámú probléma. Érthető módon a sok vendég miatti rengeteg mosogatás alkalmával nem lehet odafigyelni a lefolyó rendszerre. Így a használatból adódóan egy idő után megkezdődik a lefolyó átmérőjének szűkülése. Tapasztaljuk, hogy a mosogató víz nehezebben megy le, tovább örvénylik a lefolyónál, hátra hagyva a szennyet, mely így könnyebben lerakódhat a lefolyó oldalára teljes dugulást okozva. A nagy forgalmú konyháknál alapkövetelmény, hogy a lefolyók jól átjárhatók legyenek.

A nagy forgalmú helyeken különösen fontos a dugulás elkerülése. A legtöbb, amit tehetünk a rendszeres karbantartás alkalmával, hogy forró vízzel átmossuk a lefolyót. Ilyenkor folyékony halmazállapotú lefolyó tisztítót használjunk a forró víz mellé, jó eséllyel az nem fog megtapadni a lefolyócső oldalán. Azonban az éttermi duguláselhárítás házi körülmények

között nem-, vagy csak nagyon nehezen oldható meg. Célszerű minél hamarabb duguláselhárító szakemberhez fordulni a leállás, forgalomkiesés elkerülése érdekében.

Éttermi dugulás elkerülése

Az éttermi dugulás elkerülésének egyik záloga a rendszeres gépi karbantartás. Ezért célszerű olyan duguláselhárító szakembert kihívni, aki gépesített, így a kisebb-nagyobb dugulásokat könnyedén el tudja hárítani. A megelőző karbantartás előnye, hogy olyankor még nem áll fent a dugulás. Így elvégezhető munkaidő előtt vagy után is és nem utolsó sorban óriási

előnye, hogy nem kell bezárni a duguláselhárítás idejére, illetve nem kell zárva maradni. A megelőző duguláselhárítás segíti meggátolni a kellemetlen lefolyó szagokat is. Ilyenkor minden lefolyót, csatornát, csövet kitakarítunk, átmosunk, hogy semmi se maradjon vissza olyan dolog, ami dugulást okoz. Találkoztunk olyan esettel is, amikor a spirálozás sem segített, csak a WOMA nagynyomású géppel tudtunk eredményt elérni annyira makacs volt már a dugulás. Azonban ha nincs kiépítésből adódó hiba, illetve nem kerül a lefolyóba valami oda nem illő anyag vagy tárgy, elég a féléves karbantartást megejteni, ez azonban függ a forgalom és használat nagyságától.

Éttermi duguláselhárítás, konyhai zsírfogó alkalmazása

Éppen ezért, az éttermekbe a fekete és fehér mosogatókhoz zsírfogók alkalmazását javasoljuk. Költséghatékony és  környezetbarát megoldás. Nem utolsó sorban a tisztítása egyszerű folyamat és még fennakadást sem okoz az étterem működésben. Minden éttermi és egyéb szórakozóhely duguláselhárítását vállaljuk, olyat is aminél mások már csak a fejüket csóválják. Wc, konyha , kézmosó, padló összefolyó duguláselhárítása. 

Éttermi duguláselhárítás garanciával Budapesten és Pest megyében. Étterem duguláselhárítás gyorsan, azonnali kiszállással ünnepnap és hétvégén is extra kiszállási díj nélkül.